Books On Shelf

Tervetuloa Decodex kustantamoon

Innovatiivinen ja erilainen kirjakustantamo

Decodex kustantamo on tarkoitettu kaikille kirjailijoille ja erityisesti niille, jotka ovat kenties taipaleensa alussa ja kustannussopimusta niin sanotuista perinteisemmistä kustantamoista ei ole tullut. Decodexin kustannusideologia perustuu siihen, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva ja se oikea tapa, jolla kaikki kirjat saavat ansaitsemansa julkaisumahdollisuuden. Nykyaikaiset painojärjestelmämme mahdollistavat sekä pienet painoerät että nopean ja joustavan toimituksen.

Tuotteitamme

Kustannuspalveluiden lisäksi voit löytää täältä lempikirjasi ja tilata sen suoraan meiltä!

Decodex on aidosti erilainen kirjakustantamo. Tuotteitamme ovat kirjojen kustantamisen lisäksi, taitto ja kansitaiteen suunnittelu sekä koko prosessin toteutus.

Jos sinulla on valmis teksti odottamassa sitä oikeaa kustantajaa, joka kuuntelee sinua ja huomioi sinun näkemyksesi, on Decodex juuri se oikea kustantamo sinulle.

 

Hei, hetkinen... mihinkäs tässä on nyt sitten se koira haudattuna? Eihän tämä voi olla näin helppoa ja vain pelkkää hyvää. 

Ei ole mitään koiria eikä muitakaan eläimiä tähän haudattuna! Niin ja kyllä voi olla juuri näin helppoa! Me suunnittelemme jokaiselle, siis ihan jokaiselle, sellaisen sopivan ratkaisun, jonka avulla sinun unelmastasi voi tulla totta. Kirjasi julkaistaan meillä aina laadukkaana ja näyttävänä sekä kirjasi toimitetaan kuluttajille, kirjastoihin ja tietenkin omaan käteesi juuri sellaisena kuin sen haluat. 

Tässä muutamia esimerkkejä kustantamistamme kirjoista...

kansi_decodex_uusi.jpg

Atlantiksen perilliset

Mikko Suomi

kirja_cover_edited_edited.jpg

Punaisen lohikäärmeen silmä

Mikko Suomi

Kirjailijat

Seuraava voisit olla, vaikka sinä!

Hipster%20Woman_edited.jpg

Elli Esimerkki

Mysteerikirjailija

Ellin tarinoissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja jännittävään tunnelmaan. Mysteerit Ellin tarinoissa eivät ole pelkkiä murhia vaan nokkelasti eri aihealueilla hyppiviä laajempia kokonaisuuksia.  Tutustu koko mysteerikirjailijan tuotantoon Decodexin kustantamana.

Male%20Portrait_edited.jpg

Hessu Humoristi

humoristinen kertomakirjallisuus

Kukaan ei kirjoita kuin Hessu. Hänen sanansäilänsä sivaltaa suoraan nauruhermoon, vaikka aiheet ovatkin tuiki tavallisia ja arkisia. Tutustu Hessun tuotantoon Decodexin kustantamana.

Mikko.jpeg

Mikko Suomi

Kaunokirjallisuus

Mikko Suomi on turkulainen harrastekirjailija. Hänen tuotantonsa on genreltään seikkailukirjallisuutta, mutta tarinat ovat vahvasti faktoihin nojaavaa pseudohistoriallista kaunokirjallisuutta. Taisto Rautanen sarjan lisäksi Mikolta on tulossa aivan ennenkokematonta draamaa. Tutustu teoksiin tarkemmin kirjailijan omilta sivuilta: www.mikkosuomi.fi

Old Book

Toimintaperiaatteemme on, että kaikilla kirjoilla on oikeus nähdä päivänvalo!

Ota yhteyttä

Savustamonkatu 14

+358 400460221

Used Book Shop

+358 400460221

©2020 by Decodex. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now